Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

04 zář 2018

Působivá premiéra nového Fiatu 500X v Národním muzeu kinematografie a oficiální oznámení jména nové rodiny přeplňovaných motorů FireFly

Nový Fiat 500X se mezinárodnímu tisku představil ve fascinujících prostorách Národního muzea kinematografie, které od roku 2000 sídlí v turínské budově Mole Antonelliana.

Působivá premiéra nového Fiatu 500X v Národním muzeu kinematografie a oficiální oznámení jména nové rodiny přeplňovaných motorů FireFly

 

Nový Fiat 500X se mezinárodnímu tisku představil ve fascinujících prostorách Národního muzea kinematografie, které od roku 2000 sídlí v turínské budově Mole Antonelliana. Důkazem, že jde o mimořádnou událost, byla i večerní projekce loga 500X na věž filmového muzea, jež je dominantou města Turín už více než sto let. Současně potvrzuje i těsné pouto mezi městem Turín, značkou Fiat a světem filmu.

Během prezentace oznámil Luca Napolitano, ředitel značek Fiat a Abarth pro region EMEA, i jméno nové rodiny motorů FireFly a dvou nových pohonných jednotek - FireFly Turbo 1.0 a FireFly Turbo 1.3. Tyto motory se objevují u modelu značky Fiat úplně poprvé. Jedná se o dvojici velmi účinných a inovativních motorů, které jsou důkazem konstrukční výjimečnosti skupiny FCA. Nové motory, stejně jako jejich sourozenci rodiny FireFly představují v současnosti nejkompaktnější a nejčistší zdroj energie, který značka Fiat nabízí.

Při této příležitosti značka Fiat představila i speciální internetové stránky www.new-fiat500x-press.com/, které zahrnují tiskové zprávy, specifikace, videa a fotografie nového modelu 500X ve vysokém rozlišení.


Turín, 4. září 2018

 

Jiný obsah