Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

29 zář 2017

Přichází nový Fiat 500L City Cross

Městský crossover pro vzrušující městská dobrodružství. Černé detaily zvýrazňují osobitost modelu 500L a zlepšují jeho městský, dynamický charakter. Rozsáhlá standardní výbava: 17palcová litá kola, manuální klimatizace, tempomat a systém UConnectTM HD LIVE s dotykovou obrazovkou. Řada motorizací zahrnuje zážehové motory 1.4 16V 95 k a 1.4 T-Jet 120 k a také vznětový agregát 1.6 16V MultiJet 120 k. Model 500L City Cross doplňuje novou řadu 500L, která krátce po svém uvedení na trh zaznamenala nebývalý úspěch.

 

  • Městský crossover pro vzrušující městská dobrodružství.
  • Černé detaily zvýrazňují osobitost modelu 500L a zlepšují jeho městský, dynamický charakter.
  • Rozsáhlá standardní výbava: 17palcová litá kola, manuální klimatizace, tempomat a systém UConnectTM HD LIVE s dotykovou obrazovkou.
  • Řada motorizací zahrnuje zážehové motory 1.4 16V 95 k a 1.4 T-Jet 120 k a také vznětový agregát 1.6 16V MultiJet 120 k.
  • Model 500L City Cross doplňuje novou řadu 500L, která krátce po svém uvedení na trh zaznamenala nebývalý úspěch.

 

V showroomech Fiat je již možné objednávat nový Fiat 500L City Cross, který představuje dokonalý vůz pro útěk od každodenní rutiny a jenž je dokonale připravený pro vzrušující městská dobrodružství. Model rozšiřuje řadu 500L, která nedávno prošla modernizací a ještě více se přiblížila stylu 500, získala na dynamice a nyní nabízí větší možnosti konektivity. Tato jedinečná kombinace prostornosti a osobitosti nepochybně přispěje k upevnění vůdčího postavení modelu 500L na evropském trhu. Prodeje této řady od uvedení na trh před pěti lety nepřetržitě rostou.

 

500L City Cross je navržený pro naplnění očekávání zákazníků hledajících crossover pro městské využití. Osobitost crossoveru demonstruje řada klíčových prvků exteriéru, například specifický nárazník s ochrannou částí, výraznější maska chladiče a o 25 mm zvýšený podvozek. Celkový dojem umocňují sportovní černé doplňky, jakými jsou 17palcová litá kola, kryty vnějších zpětných zrcátek, kontrastní střecha v bicolore provedení, jež je k dispozici volitelně, a šedé boční i zadní ochranné lišty.

 

Nový model 500L City Cross je k dispozici v deseti odstínech, pastelových i metalických. Nový oranžový odstín Sicilia s černou střechou a řadou dalších detailů ve stejném odstínu představuje kombinaci, která vzhled vozu rozvíjí naplno.

 

Interiéry jsou mladistvé a funkční. Obložení přístrojového panelu může být černé nebo bílé a černá textilní sedadla jsou zušlechtěna bílým prošíváním a logem 500.

 

Výrazný vzhled vozidla doplňuje rozsáhlá standardní výbava: ABS, ESP, šest airbagů, manuální klimatizace, tempomat, multifunkční kůží čalouněný volant, 3,5palcový barevný TFT displej, systém UConnectTM HD LIVE s Bluetooth, dotykovou obrazovkou a hlasovým ovládáním a také zadní dělená sedadla (60/40) a LED světla denního svícení DRL. Zákazníci mohou dovybavit svůj Fiat 500L City Cross inovativním systémem UConnectTM HD Live se 7palcovou dotykovou obrazovkou a technologií Apple Car Play (na vybraných trzích i Android AutoTM).

 

Řada motorizací nového modelu Fiat 500L City Cross zahrnuje zážehové motory 1.4 16V 95 k a 1.4 T-Jet 120 k a také vznětový agregát 1.6 16V MultiJet 120 k. Všechny motorizace splňují emisní normu Euro 6 a jsou charakteristické živostí a nízkou spotřebou paliva.

 

Možnosti personalizace modelu 500L City Cross rozšiřují velmi pečlivě sestavené pakety, jejichž cílem je zlepšit konektivitu, komfort a bezpečnost.

 

Turín, 29. září 2017

 

Jiný obsah